Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırısına tepkiler

Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırısına tepkiler
Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Eryıldız: "Gün birlik olma günüdür. Her zamankinden fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var"

SİVAS (AA) - Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilciliği, Ankara ve Diyarbakır’daki terör olaylarına tepki gösterdi.

Sivas Cumhuriyet Meydanında toplanan grup, Türk bayrağı ve terörü lanetliyoruz pankartı açarak bir süre, "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı.

Grup adına açıklama yapan il temsilcisi Nuri Eryıldız, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Terörün gizli ve açık destekçilerini lanetlediklerini belirten Eryıldız, "Gün birlik olma günüdür. Her zamankinden fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bir taraftan birlik ve beraberliğimizi devam ettirirken, diğer taraftan yaşananları ve hataları ortaya koymak zorundayız" diye konuştu.

Hiçbir siyasetin Türk milletinin geleceğinden ve vatanın bütünlüğünden daha önemli olmadığını vurgulayan Eryıldız, "Türk milletinin birliği ve beraberliği, Türkiye Cumhuriyetinin geleceği, ne alçak bir terör örgütüne ne de onların siyasi uzantılarına feda edilemez. Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen milletimizin birliğini ve beraberliğini kimse bozmayacaktır. İçteki ve dıştaki bütün hainlere rağmen Türkiye Cumhuriyeti Devleti varlığını ilelebet devam ettirecektir" ifadelerini kullandı.

Grup, dua ettikten sonra dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.