"Ankara Yazı: Veda Mektubu" filminin galası

"Ankara Yazı: Veda Mektubu" filminin galası
12 Eylül darbesinde hayatını kaybeden Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı filmin galası Adana'da yapıldı

ADANA (AA) - Çekimleri Adana'da yapılan ve 12 Eylül darbesinde ölen Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı "Ankara Yazı: Veda Mektubu" filminin galası Adana'da yapıldı.

Bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda düzenlenen galaya hayatı filme konu olan Musatafa Pehlivanoğlu'nun ağabeyi Oktay Pehlivanoğlu, oyuncular İpek Tuzcuoğlu, Münir Can Cindoruk, Burçin Abdullah ve Gizem Denizci katıldı.

Oktay Pehlivanoğlu gözyaşları içersinde yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür ederek "Tüm islam alemine ve milliyetçi kesime hayır olsun" dedi.

Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini canlandıran İpek Tuzcuoğlu ise çok duygusal bir film olduğunu ifade ederek, "Çok inandık. Ekip olarak inandık. Yaşanmış bir hayat hikayesi. Bizler rollerimizi canlandırmadık. O karakterler olduk. Bunu filmde de göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 1978 Balgat Katliamı ve sonrasında meydana gelen olayların anlatıldığı Kemal Uzun'un yönettiği ve Gürkan Uygun'un da oynadığı film izleyiciyle buluştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.