Ankara'da büyük sigara operasyonu

Ankara'da büyük sigara operasyonu
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde düzenlenen kaçak sigara operasyonunda, tütünle doldurulmuş 10 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ile 10...

Ankara'da kaçak sigara operasyonu: 10 bin makaron ve 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yenimahalle ilçesinde kaçak sigara satışı yaptığı ileri sürülen bir şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, şüphelinin iş yerinde yapılan aramada, tütünle doldurulmuş 10 bin makaron, 100 elektronik sigara, 100 elektronik sigara likidi, 150 kilogram nargile tütünü, 350 kilogram nargile kömürü ve 10 kilogram kıyılmış tütün tespit edildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Operasyonda ele geçirilen malzemeler:

  • 10 bin makaron
  • 100 elektronik sigara
  • 100 elektronik sigara likidi
  • 150 kilogram nargile tütünü
  • 350 kilogram nargile kömürü
  • 10 kilogram kıyılmış tütün

Operasyon hakkında yapılan açıklama:

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Yenimahalle ilçesinde bir kişinin kaçak sigara satışı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda şüphelinin iş yerinde yapılan aramada, tütünle doldurulmuş 10 bin makaron, 100 elektronik sigara, 100 elektronik sigara likidi, 150 kilogram nargile tütünü, 350 kilogram nargile kömürü ve 10 kilogram kıyılmış tütün bulundu. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı" denildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.