Ankara'da cinayet

Ankara'da cinayet
Eski kız arkadaşıyla görüştüğünü öne sürdüğü bir kişiyi bıçakla öldüren, bir kişiyi de ağır yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'da eski kız arkadaşıyla görüştüğünü öne sürdüğü bir kişiyi bıçakla öldüren, bir kişiyi de ağır yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 Şubat'ta Mamak Dereboyu Caddesi'nde bir internet kafe önünde Selami Vural'ın (19) bıçaklanarak öldürülmesi ve Coşkun K'nın (25) da bıçakla ağır yaralanması olayına ilişkin çalışmalarını tamamladı.

Alınan bilgiye göre, olayın gerçekleştiği bölgedeki bütün güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, cinayet şüphelisi Uğurcan B'nin (18) kimliğini belirledi. Şüpheli genç, Mamak Natoyolu Caddesi'nde metruk bir binada alkol alırken yakalanarak gözaltına alındı.

Polis, soruşturma kapsamında birçok görgü tanığı ve kavgaya karışan gençlerin arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Görgü tanıkları, ifadelerinde, şüpheli Uğurcan B'nin, eski kız arkadaşıyla görüştüklerini öne sürdüğü Selami Vural ve Coşkun K. ile tartıştığını, kavganın büyümesi üzerine şüphelinin iki genci bıçakladığını anlattı.

Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan kavgada, Uğurcan B'nin Vural'ı defalarca bıçakladığı görüldü.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.