Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Maliye Bakanı Ağbal:- "Devletimiz, güvenlik birimlerimiz bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapar. Ama birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize her zamandan daha fazla ihtiyacımız olan dönemden geçiyoruz"

TBMM (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Devletimiz, güvenlik birimlerimiz bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapar. Ama birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize her zamandan daha fazla ihtiyacımız olan dönemden geçiyoruz" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı kınandı.

Maliye Bakanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında meydana gelen terör saldırısını, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, söz alarak kınadı.

Maliye Bakanı Ağbal, meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını bildirdi.

Menfur olayda vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa dileğinde bulunan Ağbal, "Bütün milletimizin başı sağ olsun. Birlik, beraberlik kardeşlik böyle zamanlarda daha öne çıkan asli unsur. Hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değil. Devletimiz, güvenlik birimlerimiz bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapar ama birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize her zamandan daha fazla ihtiyacımız olan dönemden geçiyoruz" diye konuştu.

Komisyon Başkanı Bilgiç de milletin üzerine çöreklenen terör belasının, en kısa sürede karşılığını alacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.