Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Başkentteki terör saldırısında, müfettişlik sınavlarına hazırlanan Kayserili sivil memur Pürnek de hayatını kaybetti- 3 gün önce Ankara'daki kızını ziyaretten dönen anne, acı haberin ardından gözyaşlarına boğuldu

KAYSERİ (AA) - Ankara'daki terör saldırısı, Kayserili sivil memur Ayşegül Pürnek'i hayattan kopardı.

Genelkurmay Başkanlığında 5 yıldır memur olarak çalışan 32 yaşındaki Pürnek, terör saldırısına iş çıkışı bindiği askeri serviste yakalandı.

Kızlarının ölüm haberini alan Kayseri'deki ailesi, yasa boğuldu. Anne Gülay Pürnek, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde görevli psikolog ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken ailenin yaşadığı Kızılırmak Caddesi'ndeki apartmana Türk Bayrağı asıldı.

3 gün önce Ankara'daki kızını ziyaretten dönen Anne Pürnek, "Sen ölmeseydin de ben ölseydim keşke yavrum" diye ağıtlar yaktı.

Fuat-Gülay Pürnek çiftinin en büyük çocuğu olan Pürnek'in Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdiği, KPSS ile Genelkurmay Başkanlığındaki görevine atandığı öğrenildi.

Yakınlarından alınan bilgiye göre, Ankara'da yalnız yaşayan Pürnek, müfettiş olmak için sınavlara hazırlanıyordu.

KPSS'yi kazanmak için gece gündüz çalıştığı ifade edilen Pürnek'in bir kişinin alındığı kadroya atandıktan sonra büyük sevinç yaşadığı aktarıldı.

Pürnek'in cenazesinin, yarın öğlen namazı sonrası Kayseri'de defnedileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.