Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik:- “Ankara’nın merkezinde gerçekleştirilen bombalı saldırı, bakanlığımız Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığında muhabir olarak görev yapan 33 yaşındaki Gülşen Yıldız’ı hayattan kopardı"

ANKARA (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ankara'daki terör saldırısında bakanlığın Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığında muhabir olarak görev yapan 33 yaşındaki Gülşen Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirterek, "Vefatıyla hepimizi üzüntüye boğan Yıldız’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, başta aileleri olmak üzere yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyorum" dedi.

Çelik, Ankara'daki terör saldırında hayatını kaybeden bakanlık çalışanı Yıldız'a ilişkin yazılı açıklama yaptı.

İnönü Bulvarı yakınında dün akşam saatlerinde askeri servis araçlarının geçişi sırasında gerçekleştirilen terör saldırısının, Web Tarım TV çalışanı Yıldız’ı evine gitmek üzere bindiği servis aracında yakaladığını ifade eden Çelik, saldırının ardından Yıldız'ın yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi.

Çelik, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesinde 4 yıldır muhabir olarak görev yapan Yıldız'ın Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduğunu kaydederek, açıklamasına şöyle devam etti:

"Ankara’nın merkezinde gerçekleştirilen bombalı saldırı, bakanlığımız Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığında muhabir olarak görev yapan 33 yaşındaki Yıldız’ı hayattan kopardı. Değerli çalışanımız Yıldız için bugün, çalıştığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesinde tören düzenlendi. Törende mesai arkadaşları Gülşen için dua ederek, gözyaşları döktü. Evladımızın cenazesi, törenin ardından memleketi Elbistan’a gönderildi. Vefatıyla hepimizi üzüntüye boğan Yıldız’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, başta aileleri olmak üzere yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyorum. Mekanları cennet olsun."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.