Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Saldırıda hayatını kaybeden Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli sivil memur Orçun Münyas'ın cenazesi, memleketi Muğla'da toprağa verildi

MUĞLA (AA) - Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli sivil memur Orçun Münyas'ın (25) cenazesi, Muğla'nın Fethiye ilçesinde toprağa verildi.

Ankara'dan uçakla Dalaman Havalimanı'na getirilen Münyas'ın cenazesi, burada düzenlenen törenin ardından konvoy eşliğinde Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Münyas için babaevinde dualar okunup, helallik alındı.

Daha sonra askerlerin omzunda Taşyaka Mezarlığına getirilen Münyas'ın için askeri tören düzenlendi.

Törene, Orçun Münyas'ın annesi Gürsel, babası Mehmet, kız kardeşi Elif Münyas ile Muğla Valisi Amir Çiçek, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, İl jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Münyas'ın naaşı, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Kocaoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.