Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:"Amaç Türkiye'yi terörle teslim almak ama Türkiye, bir Suriye, bir Irak değildir. Kendi kültürüyle, kendi imkanlarıyla, demokratik olgunluğuyla terör saldırılarının üzerinden başarıyla gelecektir"

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Amaç Türkiye'yi terörle teslim almak ama Türkiye, bir Suriye, bir Irak değildir. Kendi kültürüyle, kendi imkanlarıyla, demokratik olgunluğuyla terör saldırılarının üzerinden başarıyla gelecektir" dedi.

Tüfenkci, terör saldırısında yaralananlardan bir kısmının tedavisinin sürdürüldüğü Güven Hastanesine gelerek, yaralıları ziyaret etti ve yetkililerden sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Hastane çıkışında açıklamada bulunan Bakan Tüfenkci, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını ve morallerinin iyi olduğunu söyledi.

Türkiye'nin teröre teslim olmayacağını vurgulayan Bülent Tüfenkci, ''Amaç Türkiye'yi terörle teslim almak ama Türkiye, bir Suriye, bir Irak değildir. Kendi kültürüyle, kendi imkanlarıyla, demokratik olgunluğuyla terör saldırılarının üzerinden başarıyla gelecektir'' değerlendirmesinde bulundu.

Milletin üzerinde baskı oluşturmayı amaçlayan alçakça saldırının hiçbir gerekçesi olamayacağını aktaran Tüfenkci, "PKK-PYD ortaklığı da burada maalesef. Türkiye, bunun üstesinden gelecek ve hesabını soracak güçtedir. İnşallah bugünleri de atlatacağız. Ben yaralananlara Allah'tan şifa, şehit olanlara da rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.