Ankara’daki terör saldırısı

Ankara’daki terör saldırısı
Şehit Hava Astsubay Başçavuş Yener'in cenazesi, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toprağa verildi

GAZİANTEP (AA) - Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Hava Astsubay Başçavuş Mehmet Yener'in (38) cenazesi memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin naaşı, helallik alınmak üzere cenaze aracıyla İslahiye ilçesi Kozdere Mahallesi’ndeki babaevine getirildi. Yener'in annesi Fatma ve babası Yahya Yener, bu sırada gözyaşları döktü.

Sinir krizi geçiren şehidin eşi Döne Yener ile annesine alanda hazır bulunan askeri sağlık görevlilerince müdahale edildi.

Ardından şehit için Kozdere Mahallesi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene, şehit Yener'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, AK Parti milletvekilleri Şamil Tayyar, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Hava Tuğgeneral Kemal Mutlum, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İslahiye 106. Topcu Alay Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazını Gaziantep İl Müftü Vekili Mehmet Yaman kıldırdı.

Yener'in naaşı, Kozdere Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.