Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Ankara Valiliğinden, Kızılay Güvenpark'ta bir aracın patlatılması sonucunda ilk belirlemelere göre 25 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 75 kişinin de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğinden, saat 18.45 sıralarında Kızılay Güvenpark'ta bir aracın patlatılması sonucunda ilk belirlemelere göre 25 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 75 kişinin de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı duyuruldu.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün saat 18.45 sıralarında Kızılay Güvenpark'ta bir aracın patlatılması sonucunda ilk belirlemelere göre olay yerinde 20, hastaneye götürülürken 5 olmak üzere toplam 25 vatandaşın vefat ettiği belirtildi.

Yaralanan yaklaşık 75 vatandaşın da çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı kaydedilen açıklamada, "Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.