Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
LONDRA (AA) - İngiliz hükümeti, Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Türkiye'ye destek mesajları gönderdi.İngiltere Başbakanı David Cameron,...

LONDRA (AA) - İngiliz hükümeti, Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Türkiye'ye destek mesajları gönderdi.

İngiltere Başbakanı David Cameron, başkentte yaşanan patlamanın ardından resmi Twitter hesabından, "Ankara ve Fildişi Sahilleri'nde yaşanan kahredici terör saldırılarından ötürü dehşete düştüm. Düşüncelerim, olaylardan etkilenenlerle birliktedir" yazdı.

İngiltere'nin Avrupa Birliğinden (AB) Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı David Lidington da Twitter mesajında, "Bugün Ankara'da yaşanan mezalimden dolayı dehşete kapıldım. Olaylardan etkilenenler ile olayın kurbanlarının ailelerinin acısını yürekten paylaşıyorum. Birleşik Krallık, terörizm karşısında Türkiye'ye destek olacak" ifadelerini kullandı.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ise Twitter hesabından yazdığı mesajda, mevcut halde Birleşik Krallık'ta bulunduğunu belirterek, "Ankara'da bir başka bombalı saldırı daha olduğunu duymanın büyük kederi içindeyim. Hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum" dedi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.