Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Terör saldırısında hayatını kaybeden polis memuru Alagöz için Ankara Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi- Şehidin cenazesi yarın memleketi Iğdır'da toprağa verilecek

ANKARA (AA) - Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden polis memuru Nevzat Alagöz için Ankara Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Şehit polis memuru için Ankara Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Gülcü, Mehmet Akdeniz ve Ali Baştürk, daire başkanları, Ankara Emniyet Müdür vekili Yaman Ağırlar, askeri yetkililer ve emniyet mensupları ile şehidin oğlu, kızı ve akrabaları katıldı.

Sağanak yağış altında düzenlenen törende şehidin cenazesi polislerin omuzlarında katafalka konuldu. Saygı duruşunun ardından şehit polis memuru Nevzat Alagöz'ün özgeçmişi okundu. Iğdır Karakoyunlu nüfusuna kayıtlı Alagöz'ün 21 yıllık polis memuru olduğu ve son olarak 10 Nisan Polis Merkezi'nde görev yaptığı bildirildi.

Şehit polis memurunun cenazesi, Yenimahalle Müftüsü Rüstem Can tarafından okunan duanın ardından meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına konuldu. Ankara Emniyet Müdürlüğü bahçesinden törenle uğurlanan Nevzat Alagöz'ün cenazesinin yarın memleketi Iğdır'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.