Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
ANKARA (AA) - Türk Kızılayı, Ankara'daki terör saldırısında yaralananların hastane bahçesinde bekleyen yakınlarına sıcak yemek ve içecek ikramına...

ANKARA (AA) - Türk Kızılayı, Ankara'daki terör saldırısında yaralananların hastane bahçesinde bekleyen yakınlarına sıcak yemek ve içecek ikramına devam ediyor.

Türk Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, Kızılay ekiplerinin, saldırının hemen ardından yaralıların tedavi altına alındığı Ankara Numune Hastanesi önüne ikram aracı sevk ederek, yaralı yakınlarına sıcak içecek ve yemek servis ettiği bildirildi.

Kızılay'ın ayrıca, Keçiören Adli Tıp Merkezi bahçesinde cenazelerini bekleyen aileler için de çadır kurarak, soğuktan korunmaları için battaniye dağıttığı ve sıcak yemek ikramında bulunduğu kaydedildi.

Yaralıların tedavilerinin devam ettiği hastaneler ile sürekli iletişim halinde olunduğu belirtilen açıklamada, Kızılay'ın kan taleplerini ise hızla karşıladığı vurgulandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.