Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
GENÇKONFED Genel Başkanı Okudan:"Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz"

ANKARA (AA) - Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Genel Başkanı Bilal Okudan, Ankara'daki terör saldırısını lanetlediklerini belirtti.

Okudan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin dünya kamuoyunda baskı altında tutularak, en temel hakkı olan müdafaa hakkından mahrum bırakılmak istendiğini kaydetti.

Karanlık güçlerin Türkiye içerisindeki destekçileri ile her defasında toplumu kaosa süreklemek istediklerini ifade eden Bilal Okudan, "Bu amaçlarına ulaşmak için de kadın, çocuk, yaşlı ve genç demeden masum insanların kanını dökmektedirler" değerlendirmesinde bulundu.

Teröre ve teröristlere açıkça destek veren siyasetçiler, basın örgütü mensupları, iş adamları ve sivil toplum kılığındaki kuruluşlar ve bunların yöneticilerinin derhal vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini savunan Okudan, ayrıca bu kişilerin devletin verdiği tüm özlük haklarından mahrum bırakılarak, en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi.

Bilal Okudan, "Ankara'daki̇ bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara aci̇l şi̇falar di̇li̇yoruz. Terörü lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.