Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Denizli'de bir grup vatandaş, sabah namazından sonra terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti

DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir grup vatandaş, sabah namazı sonrası Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için dua etti.

Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) ile Denizli Genç İHH öncülüğünde Delikliçınar Yeni Cami'de kılınan sabah namazı sonrası cami avlusunda bir araya gelen grup adına açıklama yapan MEDENİYAD Başkanı Mehmet Ali Öner, teröre karşı birlikte saf tutup hain saldırıları gerçekleştirenleri şiddetle kınadıklarını belirterek, terör olaylarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediklerini belirtti.

Küfre bu toprakları teslim etmeyeceklerini ifade eden Öner, "Bu bir iman-küfür mücadelesidir. Bulunduğumuz yer de bunun en büyük göstergesidir. Camiler bizim imanımızın tezahür ettiği yerlerdir. Sabah namazı apayrı bir şeydir. İstenmeyen kötü hadiselere karşı dik duracağımızı belirtmek için toplanmış bulunuyoruz. İnşallah İslam ümmetinin üzerindeki belalar kalkar" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.