Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Siyasi partilerin teşkilat üyeleri ile birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, saldırının olduğu yere karanfil bıraktı

ANKARA (AA) - Siyasi partilerin teşkilat üyeleri ile birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, saldırının yaşandığı alana karanfil bıraktı.

AK Parti Çankaya ilçe teşkilatı ve MHP Ankara il teşkilatı üyelerinin yanı sıra ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri terör saldırısının yaşandığı Kızılay'a geldi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, beraberindekilerle saldırının yaşandığı yere karanfil bıraktıktan sonra yaptığı açıklamada, şehitlere rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara ise acil şifa diledi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve diğer partililer de okunan Kur'an tilavetinin ardından, patlamanın yaşandığı alana karanfil bıraktı.

Sendika üyeleriyle olay yerine karanfil bırakan Anadolu Eksen Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Güçlü ise "Terör müzakereyle değil, mücadele ile yok edilecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği üyesi bir grup da Türk bayraklarıyla patlamanın gerçekleştiği yere gelerek saygı duruşunda bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.