Ankara'daki terör saldırısına sanatçılardan tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına sanatçılardan tepkiler
Ünlü sanatçı Burhan Çaçan:- "Bir geminin içerisindeyiz, gemi battığında hepimiz batacağız. Onun için herkesin aklını başına alması gerektiği inancı içerisindeyim"

İSTANBUL (AA) - Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, Ankara'da meydana gelen terör saldırısından dolayı üzüntüsünü paylaştı.

Ünlü sanatçı AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırısını lanetlediğini belirterek, "Hislerimiz ortada. Yıllardır bu memleketin içerisinde yaşayan Türkiye Cumhuriyetinin bir ferdi olarak kardeşin kardeşi öldürmesi üzerinden yıllardır aynı oyunlar oynanıyor" dedi.

Sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yüreğimiz yanıyor ama yapacağımız hiçbir şey yok. Sadece lanetliyoruz. Herkesin hissiyatı neyse, bizim hissiyatımız da aynısıdır. Neticede Türkiye'de şu anda 80 milyon ne düşünüyorsa aynısını düşünüyoruz. Bir geminin içerisindeyiz, gemi battığında hepimiz batacağız. Onun için herkesin aklını başına alması gerektiği inancı içerisindeyim."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.