Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Ankara'daki terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Duruay, yaptığı yazılı açıklamasında, Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısını şiddetle kınadığını belirtti.

Ülkenin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısının üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Duruay, şunları kaydetti:

"Milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik yapılan bu saldırılara devletimizin yılmadan misli ile cevap vereceğine gönülden inanıyorum. Terör, hangi gerekçeyle, niçin yapılmış olursa olsun, bütün insanlığın ortak bir bilinçle karşı durulması gereken büyük bir insanlık suçudur. Milletimize düşen görev ise teröre karşı omuz omuza durmaktır. Kahpe ve kalleşçe saldırıda yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.