Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
KTÜ Rektörlüğü:- "Terör örgütlerini doğrudan ya da dolaylı olarak destekleyen odaklar şunu bilsinler ki Türk milleti bu oyunu bozacak kuvvet, refleks ve ferasete sahiptir"

TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğünce "Terör örgütlerini doğrudan ya da dolaylı olarak destekleyen odaklar şunu bilsinler ki Türk milleti bu oyunu bozacak kuvvet, refleks ve ferasete sahiptir" ifadesine yer verildi.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısının milleti derin bir üzüntüye sevk ettiği belirtildi.

Terörün amacının, toplumun moralini bozarak kaos ortamı oluşturmak olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Her türlü terörü lanetliyoruz. Terör örgütlerini doğrudan ya da dolaylı olarak destekleyen odaklar şunu bilsinler ki Türk milleti bu oyunu bozacak kuvvet, refleks ve ferasete sahiptir. Gün, bir olma, iri olma, diri olma zamanıdır. KTÜ camiası olarak bu duygu ve düşüncelerimizi yüksek sesle ifade ediyor, Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Şehit olan 28 insanımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.