Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
TGB Zonguldak İl Başkanlığı üyesi bir grup, başkentteki terör saldırısını kınadı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İl Başkanlığı üyesi bir grup, Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Madenci Anıtı önünde toplanıp saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan gruptakiler, sloganlar attı.

TGB İl Başkanı Umut Kaptan, burada yaptığı açıklamada, teröre karşı bütün milleti doğru bir hedef doğrultusunda birleştirmenin ancak gerçekleri saptayarak olacağını söyledi.

Terör eylemlerinin Türk halkının bağımsız ve güvenli yaşama refleksini ortadan kaldıramayacağını vurgulayan Kaptan, şöyle konuştu:

"Milletimiz teröre karşı mücadele kararlılığı taşımaktadır. Bu kararlılık PKK bölgemizden defedilene kadar sürecektir. Milletimiz ve ordumuzun teröre karşı birleşen kararlılığı, zafer kazanacaktır. Vatansever Türk gençleri olarak ülkemizdeki her türlü terör örgütü ve uzantılarının karşısında, vatan savaşı veren Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Biliyoruz ki ordumuz milletiyle el ele terörün kökünü kazıyacaktır."

Ellerinde Türk bayrağı bulunan gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.