Anne-babadan kanlı baskın!

Anne-babadan kanlı baskın!
Kızları M.A’nın yaklaşık olarak bir hafta önce Abdulkadir E. (33) ve Fuat E. (38) tarafından kaçırılarak alıkonduğunu iddia eden anne Hülya A. ve baba İbrahim A, kızlarının yer aldığı evi saptadı

Gece yarısı tespit ettikleri eve giden anne ve baba, kapıyı kırıp içeriye girdi. Bu sırada yaşanan arbedede Abdulkadir E, kasığından bıçakla yara aldı , Fuat E’nin çenesi kırıldı.  M.A ise başından yara aldı .

Yaralılar Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Abdulkadir E’nin hayati tehlikesinin yer aldığı açıklandı .

Kavga ertesi kızları M.A’yı alarak evden uzaklaşan Hülya ve İbrahim A, kızlarını Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirdi.

Bu sırada acil servis görevlilerinin iddiasına göre Hülya A’nın elinde kanlı bir bıçağı tutarak servise girmesi korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Hastaneye gelen destek polis ekipleri, çifti göz altına aldı.

Başındaki yara ayakta tedavi edilen M.A’nın yaşadığı travma sebebiyle uzun zaman baygın kaldığı ifade edildi. M.A, daha akabinde Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla alakalı tahkikat sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.