Anneler Günü

Anneler Günü
Eskişehir Valisi Tuna, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eskişehir Valisi Tuna, mesajında, emsalsiz ve sınır tanımayan şefkat, hoşgörü ve metanetin yanında en masum ve en güzel hislerin sembolü annelerin, aile hayatının birleştirici unsuru olduğu hiç bir maddi değer ile ölçülemeyecek kadar kıymetli en büyük hazine olduğunu bildirdi.

Annelerin, doğumdan itibaren çocuklarının gözlerine sevgiyle baktığını belirten Vali Tuna, şunları kaydetti:

"En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimiz, hayat boyu yaşamımızdaki ilk öğretmenimizdir. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülkenin, dünyanın en müreffeh ülkesi olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle ki, dünyanın neresinde olursa olsun, hangi ortamda yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemler hayata ışık tutmaktadır. Yüreğimizi sonsuza dek onlara açarak, bizleri büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi mutlu etmek, yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır."

Tuna, annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesinin her şeyin üzerinde olduğunu kaydetti.

Vali Tuna, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Günümüzde fedakar annelerimiz, annelik görevlerinin yanında ülkemizin sosyo-ekonomik yapısı içinde üretim, ticari ve çeşitli sektörlerde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemi roller üstlenmiş ve başarılı olmuşlardır. Hayat verdiği evladını hiçbir karşılık beklemeksizin seven, büyüten, koruyan, engin sevginin tükenmez kaynağı, yarınlarımızın güvencesi başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diler, sonsuz sevgi ve saygılar sunarım."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.