Antalya Konyalılar Gecesi'nde Sami Çelik rüzgârı esti

Antalya Konyalılar Gecesi'nde Sami Çelik rüzgârı esti
Antalya Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programı çerçevesinde Antalya Konyalılar Derneği tarafından “ Konyalılar Ramazan Gecesi" Etkinliği düzenlendi.

Antalya Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen “Konyalılar Ramazan Etkinliğinde” sahne alan Konya-Bozkırlı saz ve ses sanatçısı Sami Çelik, etkinliğe katılan Konyalılara sahnede yaklaşık 3 saat kalarak birbirinden güzel Konya şarkı ve türkülerini seslendirerek hem eğlendirdi, hem de doyumsuz bir gece geçirtti.

Antalya Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programı çerçevesinde Antalya Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen “ Konyalılar Ramazan Gecesi Etkinliği “ne çok sayıda Antalya’da yaşayan Konyalılar katılırken, Konya Bozkırlı Saz ve Ses Sanatçısı Sami Çelik, yaklaşık 3 saat sahne de seslendirdiği birbirinden güzel Konya şarkı ve türkülerini seslendirerek geceye damgasını vurdu.

antalya-konyalilar-gecebsi-6.jpg

Ses Sanatçısı sahne sonunda Futbolda Süper ligde mücadele eden Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Konyaspor için bestelediği “Haydi Konyaspor’um” marşını geceye katılanlarla birlikte söyleyerek tamamladı. Sanatçı sahne aldığı ilk dakikadan itibaren sahnede şarkı ve türkülerini boynuna taktığı Konyaspor atkısıyla söyledi. Gelen seyircilere sık sık Yeşil Beyaz diye slogan attıran sanatçı katılımcı Konyalılar tarafından büyük alkış aldı.

antalya-konyalilar-gecesi-4.jpg

Geceye katılan Antalya da yaşan Konyalılar ise geceden çok memnun kaldıklarını, Antalya Konyalılar Derneğine ve Saz ve Söz Sanatçısı Sami Çelik’e ile emeği geçenlere teşekkür ettiler. Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoglu konsere görüntülü katılıp Konyalıları ve izleyenlerini selamladı.

antalya-konyalilar-gecesi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.