Antalya Piyano Festivaline Osmanlı Ezgileri Damga Vurdu
Yayınlanma:
Güncelleme:
Antalya'da bu yıl 15. Kez düzenlenen piyano festivalinde Osmanlı ezgileri izleyenleri büyüledi. Piyanistler Evren Kutlay ile İncesaz grubu söyledikleri Osmanlı isimli konser ile konuklarına keyifli anlar yaşattı.
Bu yıl 15'incisi düzenlenen UluslararasıAntalya Piyano Festivali kapsamında piyanist Evren Kutlay ile İncesaz grubu, "Osmanlı Sarayı'nda Piyano" adlı konser verdi.
Antalya Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin ilgi gösterdiği etkinlikte, Kutlay ile İncesaz birlikte sahne aldı.
Kutlay'ın Semplice Quartet eşliğinde Osmanlı Sarayı'ndan Avrupai esintileri seslendirmesiyle başlayan konser, sultan müziklerine İncesaz'ın eşliğiyle devam etti.
İkinci bölümünde ise İncesaz'a Kutlay'ın eşlik ettiği programda, Mecidiye, Osmaniye, Hamidiye, Reşadiye marşlarından Aydın Havası'na kadar 15 esere yer verildi.
Etkinlik, İncesaz'ın kendi repertuvarlarından sunduğu seçkiyle sona erdi.
"Şehrin sesi" sloganıyla dün başlayan festival, 29 Kasım'da sona erecek.
Resmi İlanlar
YAŞAM
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.