Antalya Uluslararası Kadınlar Hentbol Turnuvası Başladı

Antalya Uluslararası Kadınlar Hentbol Turnuvası Başladı
- Turnuvaya Türkiye'nin A ve genç takımları ile Kuzey Makedonya, Kosova ve İtalya takımları katıldı


ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenen Uluslararası Kadınlar Hentbol Turnuvası başladı.

Muratpaşa ilçesindeki Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçında, Türkiye A Milli Hentbol Takımı ile Türkiye Genç Milli Hentbol Takımı karşılaştı. Karşılaşma, A Milli Takım'ın 38-20 üstünlüğüyle sona erdi.

Günün ikinci maçında Kuzey Makedonya ve İtalya takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabaka 29-29 tamamlandı.

Turnuvada yarın öğleden önce Kosova-İtalya, Türkiye (Genç)-Kuzey Makedonya, akşam ise Türkiye (A)-Kuzey Makedonya ile Kosova-Türkiye (Genç) karşılaşmaları oynanacak.

A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem genç hem de A takımda yeni ekipler kurduklarını belirtti.

Takımların maç eksiğini kapatmak amacıyla Kuzey Makedonya, Kosova, İtalya'nın katılımıyla turnuva düzenlediklerini dile getiren Ünsal, ilk gün maçlarının zevkli geçtiğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.