Antalya'da "at arabalı" ulaşım protestosu

Antalya'da "at arabalı" ulaşım protestosu
Kepez ilçesinde bir grup CHP'li genç, toplu taşıma araçlarının geç geldiğini öne sürerek, durumu protesto etti - Protestoya destek veren iki mahalleli, "Sarısu-Altınova" yazılı tabelanın bulunduğu at arabasıyla yoldan geçip, temsili olarak yolcu aldı

ANTALYA (AA) - Antalya'da halk otobüslerinin geç geldiğini iddia eden CHP'li grup, durumu "at arabasıyla" protesto etti.

CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları üyesi grup, Altınova Mahallesi'ndeki parkta bir araya geldi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Taş, grup adına yaptığı basın açıklamasında, mahalle halkının ulaşım sorunu yaşadığını savundu.

Altınova'dan merkeze giden toplu taşıma araçlarının bilinçli olarak geç hareket ettirildiğini öne süren Taş, "Araçlar bir saati bulan aralıklarla geçiyor. Sabah işine gitmek isteyen emekçi halkımız, bu nedenle geç kalarak mağdur oluyor" dedi.

Taş, bu mahalleye gitmesi gereken son otobüsün seferinin, yolcu olmadığı gerekçesiyle yapılmadığını da iddia etti. Bu durumun hizmetten önce kar anlayışı güdülmesinden kaynaklandığını savunan Taş, kamu hizmetlerine kar-zarar anlayışıyla bakılmaması gerektiğini söyledi.

Basın açıklamasının ardından, protestoya destek veren iki mahalleli "Sarısu-Altınova" yazılı otobüs seferi tabelasını taşıyan at arabasıyla yoldan geçip, temsili olarak yolcu aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.