Antalya'da ormanlık alanda erkek cesedi bulunması

Antalya'da ormanlık alanda erkek cesedi bulunması
Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde ormanlık alanda bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Dağbeli Mahallesi Çubuklu İncirli mevkisindeki eski kum ocağında 29 yaşındaki Abbas Serin'in cesedinin bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Serin'in dün sabah M.T. idaresindeki 07 DCS 68 plakalı otomobile bindiğini tespit etti.

Ş.V'nin de Kepez Mahallesi'nde aynı araca binerek, birlikte kum ocağına gittiklerini belirleyen ekipler, sürücü M.T'yi evinde gözaltına aldı.

Jandarmada ifade veren M.T'nin, Serin'den alacakları olduğunu belirterek, "Serin ile konuşmak için kum ocağına gittik. Kum ocağında Serin ile Ş.V, otomobilden inerek tartışmaya başladı. Ş.V. bu sırada av tüfeği ile Serin'e ateş edince ben olay yerinden kaçtım. S.V'nin de nerede olduğunu bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ekipler, 8 suçtan aranan S.V'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.