Antalya'da Suriyeli çocuk yangında öldü

Antalya'da Suriyeli çocuk yangında öldü
Suriyeli ailenin kaldığı gecekonduda çıkan yangında, 9 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde Suriyeli bir aileye ait gecekonduda çıkan yangında 9 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Güneş Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde 5 çocuklu Suriyeli ailenin kaldığı gecekondunun çatı kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Anne ve babanın işte oldukları sırada çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek evin çatı kısmını kapladı. Kardeşlerden Ahmet Hasan (16) ve Cemile Hasan (12), Hamide (2) ile Müfide'yi (1) alevlerin arasından kurtardı. Yangının büyümesi üzerine ağabeyi ve ablası, Nesrin Hasan'ı (9) odadan çıkartamadı.

Dumanları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Tamamen yanan binaya giren itfaiye erleri, küçük kızın cesedini buldu.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından çocuğun cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu arada, yangın, caddede iş yeri bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, gecekondudan duman ve alevlerin yükselmesi, itfaiye ekipleri ile vatandaşların yangına müdahale çabaları yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.