Antalya'daki Silahlı Kavga

Antalya'daki Silahlı Kavga
Alanya ilçesinde meydana gelen olayla ilgili adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan 1'i tutuklandı

Alanya ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı. 

Kargıcak Mahallesi'nde dün meydana gelen olayla ilgili gözaltına alınan M.Y. ile A.K, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan M.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    

İddiaya göre, ilçede farklı gece kulüplerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Taner Eker ile M.Y. arasında bir gece kulübünde tartışma çıkmış, bir süre sonra Eker ve arkadaşı A.K, otomobille M.Y'nin söz konusu yerdeki evinin önüne gitmişti. Pompalı tüfekle M.Y'nin evine ateş eden Eker'e, M.Y. av tüfeğiyle karşılık vermiş, başından vurulan Eker, içinde bulunduğu otomobilin kontrolünü kaybederek uçurumdan yuvarlanmış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

Olayın ardından M.Y. jandarma tarafından evinde gözaltına alınmış, olayda yaralanan A.K. ise Alanya Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilmişti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.