Antalyaspor, Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Antalyaspor, Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Teknik direktör Mandıralı:- "Antalyaspor olarak hedeflerimiz büyük olduğu için kazanmak istiyoruz. Kendi kalitemizi ortaya koyduğumuz zaman her takımı yenecek güçteyiz"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyasor, sahasında karşılaşacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan kaleci Ozan Evrim ile Boum, Sagıp, Mehmet Sedef ve Emre Torun katılmadı.

Kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Futbolcular, antrenmanı şut çalışması ile sonlandırdı.

Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenmanda teknik direktör Mandıralı, futbolcularına zaman zaman uyarılarda bulundu. 

- "Ofansif anlamda biraz daha üretken olmalıyız"

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Mandıralı, Giresunspor maçının uzatma dakikalarında yedikleri golün üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Antalyaspor'dan taraftarların beklentileri bulunduğunu, takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Mandıralı, alınan her puanın şampiyonluk yolunda önem taşıdığını ifade etti.

Oyun felsefelerini biraz daha geliştirmeleri gerektiğini vurgulayan Mandıralı, takım oyununu daha etkili sahaya yansıtmaları gerektiğini belirtti.

Mandıralı, Alanyaspor maçının önemine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Antalyaspor olarak hedeflerimiz büyük olduğu için kazanmak istiyoruz. Kendi kalitemizi ortaya koyduğumuz zaman her takımı yenecek güçteyiz. Alanya karşısına da kazanmak için çıkacağız. Sadece oyunculardan performanslarını biraz daha artırmalarını istiyoruz. Özellikle beklentimiz olan oyuncular var. Savunma ve orta saha olarak görevi en iyi şekilde yapıyoruz. Ofansif anlamda biraz daha üretken olmalıyız. Oyuncularımızı biraz daha devreye sokmamız gerekiyor."

- "Kötü oynadığımız zaman da kazanmayı bilmeliyiz"

Takımın ofansif oynamaya yatkın olduğunu, bazı oyuncularının biraz daha olayın içine kendilerini koyması gerektiğine dikkati çeken Mandıralı, "Olmayan bir şey istemiyoruz. Bu ligde ofansif oynayabilecek en iyi kadroya sahip oyunculardan kurulu takımız. Futbol sonuç oyunu. Bazen kötü oynadığımız zaman da kazanmayı bilmemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.