Antalyaspor, Altınordu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Antalyaspor, Altınordu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarına devam etti.Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki çim sahaların bakımda...

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarına devam etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki çim sahaların bakımda olması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun sahasında teknik direktör Engin Korukır yönetiminde gerçekleştiren antrenmana sakatlığı bulunan Diarra ile Murat Sözgelmez ve Janda katılmadı. Diarra ve Janda, takımdan ayrı salonda çalışma yaptı. 

Futbolcuların koşu ve dar alanda pas çalışmasıyla başladığı antrenman, tek pas ve gol çalışmasıyla tamamlandı. İdmanda teknik direktör Korukır, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Korukır, takımının Bucaspor maçında ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu söyledi. Korukır, Antalyaspor'un ilk yarıda ve ikinci yarının 60'ıncı dakikasından sonra çok iyi oynadığını ifade etti.

Ofansif oynayan takımların kalesinde gol pozisyonu görmesinin normal olduğunu vurgulayan Korukır, "İyi yoldayız. 8 haftada 18 puan topladık. Bu iyi bir puan barajı. İyi değerlendiren, iyi çalışan takımlar üst sıralarda tutunmayı başaracaktır" dedi.

Korukır, Altınordu maçının oldukça zor geçeceğini ifade ederek, "Oradan 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum. Puansız dönmemek bizim için çok önemli. Çalışmalarımızı da puan ya da puanlar almaya yönelik yapıyoruz" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.