Antalyaspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Antalyaspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı
ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı...

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana defans oyuncusu Mehmet Sedef katılmadı.

Sakatlıkları devam eden Boum ve Emre Torun'un takımdan ayrı koştuğu antrenmanda, Boluspor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması, diğer oyuncular ise pas ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmanda teknik direktör Mandıralı ve oyuncuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. İdman, penaltı çalışmasıyla sona erdi.

Öte yandan antrenman öncesinde 24 yaşına giren Lokman Gör için doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman sahasına getirilen pastayı arkadaşlarıyla kesen Gör, tebrikleri kabul etti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.