Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:
"Rakibimizin gücünün farkındayız. Biz de 3 puan almak istiyoruz"- "Wesley Sneijder güzel bir maç çıkardı, iyi paslar verdi. Umarım bizim maçımızda da Wesley, Eto'o ile oynadığından ve ona alışkın olduğundan şaşırıp gol pası verir"

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Galatasaray'ı yenerek 3 puan almak istediklerini bildirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 16 Nisan Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Antalyaspor'un teknik direktör Morais, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti.

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük takımlarından biri olduğunu ifade eden Morais, "Taraftarımız ve şehrimiz için Galatasaray'ı burada ağırlamak bizim için gururdur. Büyük bir maç, futbolcular için farklı motivasyon nedeni. Onlar da bu maçta iyi oynamak istiyorlar." diye konuştu.

Galatasaray-Fenerbahçe maçını izlediğini anlatan Morais, rakibi hakkında bazı notlar tuttuğunu aktardı.

Ligin sonunun yaklaştığını dile getiren Morais, şunları kaydetti:

"Daha da rahatlamamız için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Rakibimizin gücünün farkındayız. Biz de 3 puan almak istiyoruz. Maçta elimizden geleni yapacağız. Rakiplerimizden daha fazla gol pozisyonuna giriyoruz ama bazen sonunu getiremiyoruz. Galatasaray karşısında bunu başarmak istiyoruz. Kayserispor maçındaki beraberliği telafi etmemiz gerekiyor"

Taraftarın her zaman olduğu gibi 12'nci oyuncu olarak sahada yerlerini alacaklarını anlatan Morais, "Dün maçlarını izledim. Wesley Sneijder güzel bir maç çıkardı, iyi paslar verdi. Umarım bizim maçımızda da Wesley, Eto'o ile oynadığından ve ona alışkın olduğundan şaşırıp gol pası verir." dedi.

Bu arada, antrenmana sakatlığı süren Chico katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Lazarevic ise salonda çalıştı. Kaleci Onur Parlar da fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.


Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.