Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları
ANTALYA (AA) - Antalyaspor, 3 Nisan Pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor'la yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki...

ANTALYA (AA) - Antalyaspor, 3 Nisan Pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor'la yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmana Cezayir Milli Takımı'nda bulunan kaleci Mbolhi ile sakatlığı süren Chico katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Lazarevic ise salonda çalıştı.
Teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanın ikinci bölümünde basına kapalı olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenmanı, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de izledi.

- Belediyelerden Antalyaspor'a destek

Kulüpten yapılan açıklamada, belediyelere Antalyaspor-Akhisar Belediyespor maçına daha fazla taraftar gelmesi yönünde hazırladıkları görsellerin gönderildiği belirtilerek, belediyelerden sınırları içindeki alanlarda duyurusunun yapılması konusunda talepte bulundukları kaydedildi.
Açıklamada, bu tür taleplerinin diğer maçlarda tüm ilçe belediyelerine de sunulmasının planlandığı belirtilerek, "Şehrin en önemli aktörlerinden belediyelerimizin konu Antalyaspor olduğunda destekleyici yaklaşımını önemsiyor, bu ve benzeri desteklerin kendi sahamızda yapacağımız tüm maçlarda devam etmesini temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Duyuru görselinin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 megalight ve 50 rakette, Kepez Belediyesinin 15 bilboardda, Muratpaşa Belediyesinin 1 megalight ve 1 bilboardda, Konyaaltı Belediyesinin 2 bilboardda, Döşemealtı Belediyesinin 5 bilboardda ve Kemer Belediyesi'nin 10 bilboardda yer vereceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.