Antalyaspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları

Antalyaspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları
Kulüp başkanı Gencer:"Bu saatten sonra hiçbir maçın şakası yok. Takım çok hırslı ve istekli. Bursaspor'u taraftarın desteğiyle yeneceğimize inanıyorum"


ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 14 Mart Pazartesi günü oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Oktay Delibalta ve Chico katılmadı.

Teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular iki grup halinde dar alanda kısa pas ve gol çalışması yaptı.

Antrenmanda Morais, futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu. Oldukça neşeli görünen Samuel Eto'o'nun da antrenmanda attığı şık goller dikkati çekti.

İdmanı izleyen kulüp başkanı Gültekin Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Futbolcuların bu karşılaşmanın ciddiyetinde olduğunu anlatan Gencer, "Bu saatten sonra hiçbir maçın şakası yok. Takım çok hırslı ve istekli. Kendi sahamızdaki en büyük güç taraftar. Bursaspor'u taraftarın desteğiyle yeneceğimize inanıyorum" dedi.

Gencer, Kasımpaşa maçında gereksiz sarı kart gördüğünü düşündükleri Inkoom ve Danilo'ya yönetim kurulu kararıyla para cezası uyguladıklarını da ifade etti.

Antalya'nın futbol şehri olduğunu anlatan Gencer, "Stat her maç dolmaya başladı. Milli maçın biletleri de hazırlık karşılaşması olmasına rağmen günler öncesinden bitti. Federasyon yetkilileri de bu nedenle bizi tebrik etti" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Antalyaspor'a icra geldiği yönünde bilgiler var. Doğru mu?" şeklindeki sorusu üzerine Gencer, "Bir tebligat geldi. Bu her zaman olan bir şey. İcra olayı yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.