Antalyaspor'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Antalyaspor'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları
ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde...

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, yıldız futbolcu Samuel Eto'o katılmadı.

Medicana Sivasspor maçında forma giyen oyuncuların takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmanda, teknik direktör Jose Morais, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Sakatlığı bulunan Mbilla, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Diğer futbolculara, istasyon çalışmasının ardından pas organizasyonları ve şutun yer aldığı antrenman programı uygulandı.

Antrenmanın sonunda Diego, Motta, Yekta Kurtuluş ve Serdar Özkan'dan oluşan takım ile Lazarevic, Celustka, Inkoom ve Danilo'nun yer aldığı takım ayak tenisi maçı yaptı. Neşeli anlara sahne alan karşılaşma 13-13 berabere bitti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.