Apple, Hackerlar İçin Çözüm Üretmeye Devam Ediyor

Apple, Hackerlar İçin Çözüm Üretmeye Devam Ediyor
Apple'ın hackerlarla sorunu bitmek bilmiyor. USA Today'in haberine göre Apple hackerlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yapılan bu açıklamaya göre iCloud kullanıcılarının hesaplarına girişleri sırasında ID ve şifrelerinin hackerlar tarafından çalınabile

Apple'ın hackerlarla sorunu bitmek bilmiyor. USA Today'in haberine göre Apple hackerlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yapılan bu açıklamaya göre iCloud kullanıcılarının hesaplarına girişleri sırasında ID ve şifrelerinin hackerlar tarafından çalınabileceği belirtildi.

Hackerların saldırısı kullanıcıların hesaplarına girişi sırasında gerçekleşiyor. iCloud sistem girişinde kullanıcılar hesaplarına ulaşmaya çalışırken, ekranda "tarayıcı websitesinin kimliğini doğrulayamadı" mesajı çıkıyor. Bu çıkan uyarıdan sonra kullanıcılar ID ve şifrelerini kullanarak siteye giriş yapmaya devam ederse hackerlar bilgilerinizi çalarak hesabınızı hackleyebiliyor.

Apple, kullanıcılarının güvenli bir şekilde iCloud'a girebilmesi için başlıca internet tarayıcılarına iCloud'a özel websitesinin örnek görüntülerini gönderdi. Böylece kullanıcılar gerçek iCloud sayfasıyla sahtesini birbirinden ayırt edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.