Apple iPhone 6s 12 MP Kamerayla Gelecek

Apple iPhone 6s 12 MP Kamerayla Gelecek
Apple akıllı telefonlarında birkaç nesildir 8 MP çözünürlüklü ana kameralar sunuyor ve görüntü kalitesini iyileştirmeyi tercih ediyor.

Duruma bakılırsa Apple iPhone 6s’de 8 MP kameralar emekli edilecek ve çözünürlük artırılacak. iPhone 6s ve 6s Plusakıllı telefonların 12 MP sensöre sahip olacağı belirtiliyordu. Gelişmeyi IHS Technology de doğruladı. Kaynaklar tekli piksel boyutlarının daha küçük olacağı görüşünde.

Kararın arkasındaki en belirgin mantık genel sensör boyutunu değiştirmemek ve dolayısıyla aynı optiği kullanmak ya da değişiklikleri en aza indirmek olabilir. Fotoğraf kalitesini birçok unsur etkiliyor, yalnızca piksel boyutu ve megapiksel değeri arasında karşılaştırma yapmak sonuç vermiyor.

Apple megapiksel yarışında ve diğer birçok teknik detayda çok rekabetçi davranmadı. Bu durumda daha büyük bir sensör ve 2160p video kaydının pratikte getireceği sorunlar da etkili. Birçok akıllı telefon bu özelliği destekliyor, Apple’ın da uzun süre direnemeyeceği açık.

Apple iPhone 6s ve 6s Plus hakkında henüz yeterince bilgi yok, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.