Apple Store açılışı izdihama neden oldu!

Apple Store açılışı izdihama neden oldu!
Türkiye’deki 2’nci, dünya genelindeki 444’üncü mağaza olma özelliğini taşıyan Apple Store Akasya Acıbadem, bugün saat 10:00’da kapılarını halka açtı.
Apple İstanbul Anadolu yakasındaki Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Firmasının Türkiye'de açtığı 2.firma, izdihama yol açtı. iPhonekuyruğu olayının benzeri Türkiye'de yaşandı. İşte Apple Store'da yaşanan gelişmeler.Mağaza'da 10 farklı dil konuşulabiliyor
 
 
Apple Store'da, çocuklar için özel olarak tasarlanmış çeşitli programlar sunuluyor. Örneğin, Okul Gezisi ve Apple Kampı; çocukların düşünmelerini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamak için iki muhteşem fırsat. Okul gezisi ile çocuklar muhteşem projeler yaratarak bu projelerini mağazayı bir sahne gibi kullanarak başarılarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler.
 
 
 
MAĞAZADA 10 FARKLI DİL KONUŞULUYOR
 
 
Apple, Akasya Acıbadem’deki Apple Store’da 80’e yakın çalışanı istihdam ediyor. Mağaza’da 10 farklı dil konuşulabiliyor.Mağazada müşterilerin denemesi için 125 çeşit, internete bağlı Apple cihazı sergileniyor.
 
iPHONE 6 KUYRUĞU
 
 
Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası olan Akasya AVM Apple Store'a açılışında büyük bir izdiham yaşandı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için bekleyenlerin, mağazanın açılışı için oluşturduğu kuyruk metrelerce uzadı.
 
 
DÜNYADAKİ 444'ÜNCÜ MAĞAZA
 
 
Akasya alışveriş merkezi AVM'de açılan yeni Apple Store, Apple'ın 444'üncü mağazası olma sıfatı taşıyor.Apple’ın oldukça titiz bir eğitimden geçen “dahiler” yani alıcı temsilcileri müşteriyle Apple 360 derece Genius Bar’da buluşuyor. Mağazanın geri bölümündeki Bar’da Apple Genius’ları Apple aygıt ve servisleriyle ilgili her konuda, sizinle taraf yana oturup destek veriyor. Mağazada ücretsiz Wi-Fi da mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.