Apple Türkiye’de fiyatları uçurdu! Apple’dan şok zam

Apple Türkiye’de fiyatları uçurdu! Apple’dan şok zam
 Editör
Apple Türkiye, başta iPhone 17 serisi olmak üzere ürünlerine zam yaptı. Yeni listede giriş modeli 60 bin TL’ye dayanırken, en üst model 189 bin TL’ye çıktı.

Türkiye’de teknoloji ürünlerindeki fiyat artışları sürerken, Apple da resmi satış fiyatlarını yukarı yönlü revize etti. Şirketin internet sitesinde yayımlanan yeni listeye göre, başta iPhone 17 serisi olmak üzere birçok üründe dikkat çeken zamlar yapıldı.

İPHONE 17 SERİSİNDE FİYATLAR YÜKSELDİ

Güncellenen tarifeyle birlikte Apple’ın giriş seviyesi modeli olarak konumlandırılan iPhone 17e’nin fiyatı 54 bin 999 TL’den 59 bin 999 TL’ye çıktı. Standart iPhone 17 modelinde ise yaklaşık 7 bin TL’lik artış yaşandı. Daha önce 77 bin 999 TL’den satılan cihazın başlangıç fiyatı, yeni listeyle birlikte 84 bin 999 TL’ye yükseldi.

ZAM SADECE İPHONE İLE SINIRLI KALMADI

Fiyat artışı yalnızca akıllı telefonlarla sınırlı kalmadı. AirPods serisinde yer alan bazı ürünlerin etiketleri de yukarı yönlü güncellendi. Böylece Apple, Türkiye’de geniş bir ürün grubunda fiyatlarını artırmış oldu.

EN PAHALI MODEL 189 BİN TL’YE ULAŞTI

Apple’ın üst segmentte yer alan Pro serisinde de zamlar dikkat çekti. Özellikle yüksek depolama kapasitesine sahip modellerde fiyatlar rekor seviyelere çıktı. Serinin en güçlü modeli olarak öne çıkan 2 TB depolamalı iPhone 17 Pro Max’in Türkiye satış fiyatı 189 bin TL olarak güncellendi.

Yeni fiyatlarla birlikte söz konusu model, Apple Türkiye mağazasında satışa sunulan en pahalı iPhone seçeneklerinden biri haline geldi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.