Apple'ın iMac'ine Rakip Dell Oldu!

Apple'ın iMac'ine Rakip Dell Oldu!
Apple’ın geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı 27 inçlik cihazı iMac'e kısa sürede rakip geldi. iMac’in rakibi olması beklenen Dell’in 27 inçlik monitörü ABD’de satışa sunuldu. Ekran Piyasasındaki Apple ve Samsung rekabetine katılan Dell'in yeni model ek

Apple’ın geçtiğimiz aylarda Kaliforniya'da tanıttığı ve  piyasaya  sürdüğü 27 inç monitörü olan yeni iMac  modelinin  rakibi raflardaki yerini aldı.

Dell’in ürettiği 27 inç 4K ekrana sahip olan monitör, ABD’de 600 dolardan başlayanfiyatlarla satışa sunuldu. 3,840 x 2,160 ekran çözünürlüğüne sahip olan monitörünApple’ın 27 inç ve 5K ekrana sahip olan yeni iMac modelinin piyasadaki en büyük rakibi olacağı düşünülüyor.
Son zamanlarda Apple ve Samsung’un benzer ebatlardaki ürünleriyle kıyasıya birrekabete girecek olan ürünün 4 USB ve 1 HDMI girişi bulunuyor. Yeni iMac 14,7 milyon pikseli çalıştırabilen bir performansa sahip. Bu sayı Dell’de ise 8 milyon piksel.
iMac’in aksine sadece monitörü satışa sunan Dell’in yeni ürününün Türkiye fiyatı şu an için bilinmiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.