Ara transfer sona erdi: İşte Konyaspor'un transferleri

Ara transfer sona erdi: İşte Konyaspor'un transferleri
Arabam.com Konyaspor ara transferde 6 oyuncuyu renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig'de "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi sona erdi. Arabam.com Konyaspor ara transferde 6 oyuncuyu renklerine bağladı.

Yeşil-beyazlılar transferde Andreas Bouchalakis, Mahir Emreli, Alejandro Pozuelo, Metehan Mert, Marlos Moreno ve Niko Rak’ı renklerine bağladı.

Konyaspor Gençlerbirliği'nden kadroya dahil edilen Metehan Mert ile 3,5 yıllık, NK Sibenik'ten genç futbolcu Niko Rak ile 1 yılı opsiyonlu 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Olympiakos’tan Andreas Bouchalakis, Inter Miami'den Alejandro Pozuelo, Troyes'dan Marlos Moreno ve Dinamo Zagreb'den de Mahir Emreli ile sezon sonuna kadar kadroya dahil edildi.

Konyaspor Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş’a Zymer Bytyqi’yi Olympiakos’a veren yeşil-beyazlılar Barış Yardımcı ve Amilton’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Amilton Çaykur Rizespor, Barış Yardımcı ise Ankara Keçiörengücü ile anlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum