Araca Bulaşan Kan Vatandaşları Tedirgin Etti

Araca Bulaşan Kan Vatandaşları Tedirgin Etti
Konya’ nın Seydişehir ilçesinde gece saatlerinde bir otomobilin...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde gece saatlerinde bir otomobilin domuza çarpması sonucu korku dolu  anlar yaşanmasına neden oldu.

 Edinilen  bilgiye   göre olay  Konya – Seydişehir Gevrekli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 07 CSZ 04 plakalı otomobil Seydişehir istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken yolda bir anda önüne çıkan  domuza çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobilin ön kısmı hurdaya dönerken aracın özellikle yan tarafına ve çeşitli yerlerine domuzun kanı bulaştı. Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken aracını yol kenarına bırakarak yardım getirmek için kaza yerinden ayrıldı.

Yol kenarında park halindeki ve özellikle sol tarafı kan olan otomobili gören diğer sürücüler hemen polise haber verdiler. Olay yerine 112 ambulansı, kaza kırım ekibi ve polis ekibi sevk edilirken olay yerine gelen ekipler yaptıkları aramalarda yol kenarında ölü olarak domuzu buldular. Otomobilde yaptıkları incelemede ise otomobilin domuza çarptığı anlaşılınca rahat bir nefes aldılar.

Yetkililer otomobil sürücüsünü tespit edebilmek için çalışma başlattı.(Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.