Aralarında para toplayıp, isimlerini formaya yazdırıyorlar

Aralarında para toplayıp, isimlerini formaya yazdırıyorlar
Yeşil-beyazlı taraftarlar, hatıra formada yer almak ve takımlarına sahip çıkmak için farklı yöntemler geliştiriyor- Organizasyona katılmak için tek başına bin lira veremeyecek taraftarlar, beşer onar bir araya gelip isimlerinin baş harflerini hatıra forma

BURSA (AA) - Bursaspor Kulübünün Denizbank iş birliğiyle yürüttüğü Bursaspor Hatıra Forması Projesi'nde yer almak ve takımlarına sahip çıkmak isteyen taraftarlar, gruplar halinde para toplayıp formaya isimlerinin baş harflerini yazdırıyor.

Kulüp başkanı Ali Ay'ın kendisi, eşi, kardeşi, çocukları, 4 aylık torunu ve yeğeninin isimlerini formaya vermesiyle başlayan proje, bazı sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra yeşil-beyazlı taraftarlardan büyük ilgi görüyor.

"Adını Formaya Yazdır" sloganıyla sürdürülen projede, bin lira olan formaya isim yazdırma ücretini tek başına karşılayamayacak taraftarlar, beşerli onarlı gruplar halinde para toplayıp destek sağlıyor.

Sosyal medyada "#adınıformayayazdır" hashtagi adı altında örgütlenen kullanıcılar, hem kampanyaya katılıyor hem de diğer taraftarları da kendileri gibi gruplaşarak kulübe destek olmaya davet ediyor.

Kulübün müzesinde de sergilenecek forma için Bursaspor'un resmi internet sitesi aracılığıyla 15 Nisan'da başlayan satışlar, 30 Haziran'da sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.