Aralık Konya’ya bahar gibi gelecek

Aralık Konya’ya bahar gibi gelecek
 Muhabir
Hava sıcaklıklarının düşmesi ve yağışlarla birlikte kış mevsimini hissetmeye başladığımız bugünlerde Aralık ayında daha soğuk ve yağışlı bir dönem beklenirken, Aralık ayının Konya’ya sürpriz yapacağı yönünde tahminlerde bulunuluyor

Kasım ayının özellikle son iki haftasında hava sıcaklık değerlerinin sıfırın altına düşmesi, şehir merkezinde bol miktarda yağmur, merkez dışında kalan alanlarda ise kar yağışının görülmesi kış mevsiminin geldiğine işaret ediyordu.

Daha soğuk ve daha çok yağış düşen bir Aralık ayı beklenirken, Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre tam aksi bir durum ortaya çıkacak. Meteorolojik tahminler doğrultusunda yapılan açıklamaya göre bugün Konya’da hava kapalı olsa da sıcaklık 11 dereceye kadar çıkacak.

Aralık ayından ilk günü alacağımız yarın ise Konya genelinde hava sıcaklığı hissedilir derecede yükselecek. Hava sıcaklık değerlerinin yarın 14 dereceye kadar çıkacağı, az bulutlu ve açık hava ile birlikte kış güneşinin yüzünü göstereceği tahmin ediliyor.

Aralık ayının ilk 5 günü için herhangi bir yağış beklenmediği bildirilirken, hava sıcaklık değerlerinin de Aralık ayının üzerinde seyredeceği yönünde değerlendirmelerde bulunuluyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.