Aramızda Kalsın 44. Bölümde Celepoğlu ailesi nefesleri tuttu!

Aramızda Kalsın 44. Bölümde Celepoğlu ailesi nefesleri tuttu!
tar Tv ekranlarının sıcacık aile hissi veren dizisi Aramızda Kalsın dün akşam yeni bölümü olan 44.bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde ise Celepoğlu ailesi nefesini tutmuş, Hüsne’nin doğumdan çıkmasını beklemektedir.
Aramızda  Kalsın dizisi dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerini Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın oynadığı dizide Hüsne artık hamiledir. Ve doğum yapması beklenmektedir.
 
Doğuma giren Hüsne'yi ise tüm aile merakla bekler. Ailenin yeni bireyini aile birazylerinde heyecan yaratır. 
 
Aramızda Kalsın 44.Bölümde Hüsne yine Hüsne'liğini yapacak, en minik Celepoğlu ailesine hem büyük bir sevinç hem de şaşkınlık yaşatacaktır.
 
Minik Celepoğlu'nun katılmasıyla ev daha da şenlenir. Sesi soluğu çıkmayan bebek, Behiye'nin ziyaretiyle ağlamaya başlar. Bir türlü susturulamayan bebeği susturmayı tek başaran Tolik Kafa Mahir olacaktır.
 
Bu başarısıyla Hüsne'nin gözbebeği haline gelen Mahir'in tek sıkıntısı, Civan'ın lokantasında çalışmaya başlayan ve bebek sayesinde eve de sızan yakışıklı Yağız'dır. Minik Celepoğlu herkesin neşe kaynağı iken bu duruma bozulanlar da olur. Yunus pabucunun dama atıldığını düşünüp tehlikeli bir işe kalkışır.  
 
Yadigar'ın imdadına yine Civan yetişir. Gizli nikah yapmış olan Ali ve Ceylan ise doğumu öğrendiklerinde büyük bir risk alır. Bu risk onlara pahalıya mal olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.