Arap Ülkelerinde Koronavirüs Kaynaklı Ölümler Ve Vaka Sayıları Arttı

Arap Ülkelerinde Koronavirüs Kaynaklı Ölümler Ve Vaka Sayıları Arttı
İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Fas'ta 83'e yükselirken, Suudi Arabistan, Umman, Kuveyt ve Filistin'de...

İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Fas'ta 83'e yükselirken, Suudi Arabistan, Umman, Kuveyt ve Filistin'de vaka sayıları yükseldi.

Fas Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 3 kişinin daha hayatını kaybettiği ve Kovid-19 kaynaklı toplam can kaybının 83'e çıktığı belirtildi.

Açıklamada 21 kişide daha virüs tespit edilmesi sonucu ülkedeki vaka sayısının 1141'e yükseldiği, 7 kişinin ise sağlığına kavuştuğu aktarıldı.

- Suudi Arabistan

Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 147 kişide daha Kovid-19 tespit edildiği, böylece ülkedeki vaka sayısının 2 bin 752'ye çıktığı belirtildi.

- Umman

Umman Sağlık Bakanlığının yazılı açıklamasına göre, 40 kişide daha virüs tespit edilmesiyle, ülkedeki vaka sayısı 371e çıktı.

- Kuveyt

Kuveyt Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 78 kişiye daha Kovid-19 teşhisi konulması sonucu ülkedeki vaka sayısı 743'e yükseldi.

- Filistin

Filistin Sağlık Bakanlığı yetkililerinden Kemal eş-Şahra, düzenlediği basın toplantısında, 6 kişide daha virüs tespit edilmesi sonucu vaka sayısının 260'a yükseldiğini söyledi.

Şahra, hastalar arasında 1 yaşında bir çocuğun da bulunduğunu ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.