Arasta Çarşısı Seydişehir’in göz bebeği olacak

Arasta Çarşısı Seydişehir’in göz bebeği olacak
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir Belediyesi tarafından Arasta Çarsısı ve Bankalar Caddesinde incelemelerde bulundu.

Seydişehirli hemşehrilerine daha iyi hizmet verebilmek için ekiplerin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Arasta çarşısı 3. Etap çalışmalarımız kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanan Bankalar Caddemizde ekiplerimiz üst yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında parke taş serimi tamamlandı. Ayakkabıcılar Çarşımızda da çalışmalarımız devam ediyor. Esnaflarımız ve alışveriş yapmak için çarşı merkezine gelen vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Çarşımızı yeniden canlandırmak adına yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

arasta-carsisi-6.jpg

Bir şehrin gelişmesinde görsellik ve çevre düzenlemesinin önemine dikkat eden Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir bir veli tarafında ilahi emirle kurulmuş bir şehrimizdir. Bu nedenle şehrin tarihi ve doğal görüntüsünün yanında, çevre temizliği, caddeleri ve sokaklarının bir o kadar düzenlenmiş ve yenilenmiş olması önem taşımaktadır. Seyyid Harun Cami ve Çevresi, Arasta Çarşısı ve Bankalar Caddesi ilçenin önem arz eden bölgelerindendir. Yapılan cephe giydirme ve peyzaj düzenlemesi bu bölgeye değer katacak bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Geldiğim süreden bu güne kadar gördüğüm kadarıyla Seydişehir Belediye Başkanımız ve ekipleri ilçe genelinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ben Seydişehir’in ekonomik, istihdam ve şehrin imarı anlamında büyümesi için çalışan Belediye Başkanımıza, ekiplerine ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

arasta-carsisi-10.jpg

İncelemelerin akabinde Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, çarşı esnafı ile sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.