Konyaspor, Arda Kardeşler'le bu sezon ikinci kez

Konyaspor, Arda Kardeşler'le bu sezon ikinci kez
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Ümraniyespor-Konyaspor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Konyaspor Arda Kardeşler yönetiminde ligin ilk devresinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmişti

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Konyaspor'un Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü saat 13.30’da oynayacağı HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasını Bursa Bölgesi Hakemi Arda Kardeşler yönetecek.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu yapacak.

FENERBAHÇE MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Arda Kardeşler bu sezon ikinci kez Konyaspor'un maçını yönetecek. Kardeşler sezonun ilk devresinde Eskişehir'de oynanan ve Konyaspor'un Muhammet Demir'in golüyle 1-0 kazandığı Fenerbahçe maçında düdük çaldı. Arda Kardeşler karşılaşmada Fenerbahçe'den Valencia, Konyaspor'dan da Adil Demirbağ'a kırmızı kart göstermişti.

16. KEZ MAÇINI YÖNETECEK

Konyaspor, Arda Kardeşlerle bugüne kadar toplam 15 maça çıktı. Yeşil-beyazlılar söz konusu maçlarda 9 galibiyet, 4 yenilgi, 2 de beraberlik aldı.

Arda Kardeşler 29 kez Konyaspor'a, 30 kez rakip takıma sarı kart gösterirken, 1 kez Konyasporlu, 2 kez de rakip takım oyuncuları için kırmızı kartına başvurdu.

DERBİYE MANUEL ATAMA

2 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir. 02.04.2023 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının hakem triosu manuel olarak atanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Süper Lig'de 27. hafta müsabakalarının hakemleri şöyle:

1 Nisan Cumartesi:

16.00 Medipol Başakşehir-MKE Ankaragücü: Abdulkadir Bitigen

16.00 Trabzonspor-Yukatel Kayserispor: Erkan Özdamar

20.30 Galatasaray-Adana Demirspor: Ali Şansalan

2 Nisan Pazar:

13.30 HangiKredi Ümraniyespor-Arabam.com Konyaspor: Arda Kardeşler

16.00 Bitexen Giresunspor-Corendon Alanyaspor: Turgut Doman

20.30 Fenerbahçe-Beşiktaş: Halil Umut Meler

3 Nisan Pazartesi:

20.30 İstanbulspor-VavaCars Fatih Karagümrük: Atilla Karaoğlan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.